Anglický dezert
Potřebné ingredience
Tmavé těsto: 30 dkg pol.mouky, 10 dkg cukru, 10 dkg másla, 1/2 prdopeč, 2 lžíce kakaa, 4 lžíce studené vody, 1 vejce. Tvarohový krém: 3 balíčky měkkého tvarohu, rozinky, žloutek, mléko. Světlé těsto: 3 vejce, 20 dkg cukru (může být méně), 1/2 skleničky oleje, 5 lžic vlažné vody, 20 dkg pol. mouky a zbytek prdopeč.
Postup přípravy
Z přísad na tmavé těsto uděláme hmotu, kterou rozválíme na plech. Na to dáme tvarohový krém - musí být vláčný, aby se dobře roztíral. Na to dáme vrstvu světlého těsta a pečeme na 200 °C, dokud to nezezlátne. Moučník je výborný, vláčný, vždy rychle zmizí. Doufám, že vám bude chutnat :-)))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé